Våre tjenester innen tømrerfaget

Vi i Ternen Håndverk AS utfører tømrer, murer, arkitekttjenester og søknadsarbeider. Eksempler på oppdrag er; Nybygg, tilbygg, restaurering, baderom, hytter, arkitekttjenester, byggeledelse, rådgiving og byggsøknader. Vi tar oppdrag i Røyken, Hurum, Lier, Drammen, Asker, Bærum og Follo.

Lars Østhagen

Daglig leder

Tømrerfirma Asker, Hurum, Røyken - Ternen Håndverk
Ternen Håndverk AS - Snekker Røyken / Hurum / Asker

Restaurering

Har du et eldre hus som trenger oppgradering? Vi etterisolerer, og hjelper dere med oppgraderingen. Gammelt sveitserhus? det er håndverkerens drømmeprosjekt. Ønsker dere og bytte vinduer eller dører på huset så tar vi hele prosessen, og har en leverandør det går an og komme og se på vinduene/dørene hos. (i Røyken)

Nybygg

Vi utfører hus og hytte fra grunnmur til nøkkelen står i døren. Ved å velge oss kan du føle deg trygg på at jobben blir utført som avtalt!

tilbygg_sveitservilla_ternen_handverk

Tilbygg

Ønsker du og bygge på huset eller hytta? Vi kan hjelpe dere med hele prosessen. Og tilpasse stilen til det eksisterende.

Vi har kontakter i alle fagene (graver,rørlegger, elektriker, flislegger etc.) så her trenger dere bare og forholde dere til oss.

Skifte tak asker - Ternen Håndverk AS

Tak

Vi har lang erfaring med restaurering av tak. Her er det viktig med riktige løsninger på de forskjellige produktene man skal bruke. Vi har egne stillaser og tar alle typer tak.

Oppussing av bad Røyken, Hurum, Asker - Ternen Håndverk

Bad

Vi restaurerer eller bygger ditt nye bad. Her kreves det godt samarbeide mellom de forskjellige fagene. Noe vi har god erfaring med. Vi tar alt fra rivingen til ferdig bad. Vi kan hjelpe til med valg av løsninger, tegning og flisvalg.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss!

Klikk her